Εγγραφή

Προϋποθέσεις

Για τη συμμετοχή σου στο φεστιβάλ, σου ζητείται να έχεις υπόψη σου τα παρακάτω σημεία:

  1. Δεν είναι απαραίτητη η προηγούμενη εμπειρία στη γιόγκα κουνταλίνι ή σε καλλιτεχνικές πρακτικές.
  2. Η συμβίωσή μας θα στηριχτεί στη φροντίδα του σώματος,του νου και της ψυχής μας.Γι’αυτό,σου ζητείται να σεβαστείς,κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ,τον τρόπο ζωής που προτείνεται, αποφεύγοντας να καπνίσεις και να καταναλώσεις οποιουδήποτε είδους ναρκωτικές ουσίες και αλκοόλ ή να φέρεις τροφή άλλη από αυτή που προορίζεται για το φεστιβάλ.
  3. Η οργανωτική ομάδα του φεστιβάλ δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για τα υπάρχοντά σου. Εάν συμβεί κάποια απώλεια προσωπικών αντικειμένων, θα σου ζητηθεί να επιλύσεις προσωπικά το θέμα αυτό. Επίσης, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για ατυχήματα.
  4. Απαραίτητος Εξοπλισμός:Εφοδιάσου με άνετα ρούχα,κατά προτίμηση λευκά από φυσικές ίνες,μία ζακέτα και κάλτσες για τις δροσερές νύχτες,καπέλο και παπούτσια για πεζοπορία ή αθλητικά,αντηλιακή κρέμα,αντικουνουπική κρέμα,ένα στρωματάκι γιόγκα ή κάμπινγκ,μια ελαφριά κουβερτούλα ή πεσέτα παραλίας για να διατηρήσεις το σώμα σου ζεστό κατά τη βαθιά χαλάρωση και ένα τουρμπάνι ή μαντήλι για να στερεώσεις τα μαλλιά σου στο πάνω μέρος του κεφαλιού.Το τουρμπάνι λειτουργεί ως μόνωση που ενισχύει τη ροή της ενέργειας στο σώμα σου. Φέρε ένα μολύβι, γόμα, ξύστρα και χρώματα για τα εργαστήρια που συμπεριλαμβάνουν σχέδιο και ζωγραφική.
  5. Βίωσε τις πρακτικές με σεβασμό και ακολούθησε τις οδηγίες των εμψυχωτών.Σε περίπτωση τραυματισμού,η ομάδα της οργάνωσης δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη.
  6. Κανένα είδος άσκησης ή διαλογισμού δεν αντικαθιστά μία ιατρική θεραπεία.Αν στο παρελθόν είχες κάποιο σοβαρό τραυματισμό ή εγχείριση ή αν είσαι υπό οποιουδήποτε τύπου ψυχιατρική ή ψυχολογική παρακολούθηση,είναι απαραίτητο να μας προσκομίσεις γραπτή έγκριση από το γιατρό σου.
  7. Το συγκεκριμένο φεστιβάλ δεν είναι κατάλληλο για εγκύους.
  8. Ζητάμε την έγκρισή σου για να καταχωρίσουμε ελεύθερα φωτογραφίες και βίντεο όπου εμφανίζεσαι κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ,που θα χρησιμοποιηθούν ως υλικό διάδοσής του.

(Αρχική)

Κόστος συμμετοχής και Τι Περιλαμβάνει

Η οργανωτική ομάδα του Φεστιβάλ, λόγω της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα και της άμεσης ανάγκης για θεραπευτικές και δημιουργικές πρακτικές που βοηθούν την υπέρβαση της δύσκολης κατάστασης, αποφάσισε να δημιουργήσει μία πολύ ειδική προσφορά μόνο για Έλληνες.

Δραστηριότητες: 1οο€ για ομάδες 4 ατόμων 80€
Συμπεριλάμβάνονται 6 δραστηριότητες/εργαστήρια και 1 sadhana(πρωινή πρακτική).

Διαμονή και διατροφή 70€.
Περιλαμβάνει 2 δείπνα, 2 μεσημεριανά φαγητά και 2 πρωινά και τη διαμονή της Παρασκευής 8 και Σαββάτου 9 Ιουλίου.

Το δείπνο της Κυριακής 10 Ιουλίου δεν συμπεριλαμβάνεται.

Συνολικό ποσό: 170€ το άτομο ή 150€ το άτομο για ομάδες 4 ατόμων

Βήματα Εγγραφής

  1. Επικοινώνησε μαζί μας στο kundalinifest@gmail.com για να επιβεβαιώσεις αν υπάρχουν ελεύθερες θέσεις.
  2. Κλείσε τη διαμονή και τα γεύματα στην ιστοσελίδα του ξενοδοχείου Matala Valley Village ακολουθώντας προσεκτικά τη διαδικασία που σου προτείνουμε και η οποία ισχύει ΜΟΝΟ για τους συμμετέχοντες στο φεστιβάλ. Αν θέλεις να μείνεις στο ξενοδοχείο για μεγαλύτερη διάρκεια από αυτήν του φεστιβάλ,θα πρέπει να κλείσεις την παραπάνω διαμονή σου ξεχωριστά εφόσον οι τιμές είναι διαφορετικές από αυτές του φεστιβάλ.

α. Μπες στην ιστοσελίδα του Valley Village Hotel http://www.valleyvillage.gr/

β. Πήγαινε στο παράθυρο “Book Online”

γ. Διάλεξε τις ημερομηνίες του φεστιβάλ 8/7/2016-10/7/2016.

δ. Διάλεξε τον τύπο διαμονής που προτιμάς. ΠΡΟΣΟΧΗ:οι”Σουίτες Bungalow”είναι διαθέσιμες μόνο από 3 έως 5 άτομα.Αν θέλεις να κλείσεις δωμάτιο για 1 ή 2 άτομα,μπορείς να επιλέξεις έναν από τους άλλους τύπους διαμονής.

ε. Πήγαινε στην επιλογή “All Inclusive”στο κουτάκι “Διατροφή”.

ζ. Εισήγαγε τον κωδικό “YOGAFESTIVAL” (με κεφαλαία) στο κουτάκι “Κωδικός Πρακτορείου”.

η. Πήγαινε στο κουμπί “Διαθεσιμότητα και Τιμές” στο κάτω δεξί μέρος της σελίδας,και ολοκλήρωσε την εξόφληση. Θα σου ζητηθεί το 20% του ποσού. Μπορείς να εξοφλήσεις το υπόλοιπο κατά την άφιξή σου στο ξενοδοχείο.

2. Κατάθεσε το ποσόν των εργαστηρίων (1οο ή 80€ ανάλογα αν έρχεσαι με ομάδα ή όχι) στο λογαριασμό PAYPAL που θα σου έχουμε δώσει μέσω μέιλ. Αν δεν έχεις λογαριασμό στο PAYPAL μπορείς να δημιουργήσεις έναν δωρεάν, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.paypal.com/home. Αν ζείς στην Ευρώπη, η αποστολή του κόστους γίνεται χωρίς προμήθεια για το PAYPAL. Εάν ζείς εκτός Ευρώπης καταβάλλεται μία μικρή προμήθεια.

3. Εκτύπωσε, διάβασε προσεκτικά, συμπλήρωσε και υπόγραψε την παρακάτω αίτηση. Σκανάρισέ την και στείλε την στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση:

kundalinifest@gmail.com

(Αρχική)

Επικοινωνία

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επικοινωνήσεις με την:

Dhanmeet Kaur

kundalinifest@gmail.com

ESP: 0034/658338762+WhatsApp

ή με τη Hari Dev Kaur

GR: 0030/6972263680+WhatsApp

 

(Αρχική)

Comentarios cerrados.