Πηγές

Μοιράσου το άρθρο σου

Στόχος μας είναι όχι μόνο να υποστηρίξουμε τη δημιουργικότητα μέσα από τη Γιόγκα Κουνταλίνι και την Τέχνη οργανώνοντας εργαστήρια και διάφορες πρακτικές, αλλά επίσης μέσα από αυτή τη σελίδα με πηγές, προσφέροντάς σου υλικό σε σχέση με τα προαναφερόμενα θέματα. Αν είσαι καλλιτέχνης που χρησιμοποιεί τη Γιόγκα Κουνταλίνι και/ή κουνταλίνι γιόγκι που εξερευνεί τις πλευρές της γιόγκα κουνταλίνι που ενισχύουν τη δημιουργικότητα, είσαι ευπρόσδεκτος να μοιραστείς το άρθρο σου μαζί μας.

open-book

Για να εκδοθεί το άρθρο σου, είναι απαραίτητο να έχει τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

  1. Θεματολογία σχετική με πλευρές της Κουνταλίνι Γιόγκα οι οποίες μας βοηθούν να ανακαλύψουμε, να εκδηλώσουμε και να εξελίξουμε τη δημιουργικότητά μας. (Πχ. Διαλογισμός της Γιόγκα Κουνταλίνι σε σχέση μα τη δημιουργικότητα, ο Ήχος στη Γιόγκα Κουνταλίνι κλπ.).
  2. Θεματολογία σε σχέση με μείξεις της Κουνταλίνι Γιόγκα με διαφορετικά είδη Τέχνης όπως ο Shakti Dance, το Πνευματικό Θέατρο, Πνευματική Ζωγραφική κλπ.
  3. Η εμπειρία του συγγραφέα σε οποιοδήποτε από τους παραπάνω τομείς, θα πρέπει να είναι αποδεδειγμένη.
  4. Ζητείται εμπειρία πάνω στη Γιόγκα Κουνταλίνι, σύμφωνα με τις διδασκαλίες του Γιόγκι Μπάτζαν.
  5. Είναι σημαντικό το άρθρο να έχει ξεκάθαρη δομή και περιγραφή στηριγμένη σε σοβαρή βιβλιογραφία.
  6. Τα εμπνευσμένα σχόλια σχετικά με το θέμα είναι ευπρόσδεκτα.
  7. Επίσης είναι ευπρόσδεκτα τα εμπειρικά παραδείγματα, αν ο συγγραφέας είχε ενδιαφέρουσες εμπειρίες δουλεύοντας πάνω στο το περιγραφόμενο θέμα.
  8. Περίληψη του θέματος του άρθρου σε δύο σειρές.
  9. Ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα του συγγραφέα (3-4 γραμμές) και η ιστοσελίδα του, αν έχει.
  10. Συγγραφή του άρθρου σε μία ή περισσότερες από τις παρακάτω γλώσσες: αγγλικά, ελληνικά,ισπανικά.

 Άρθρα

“Sympraxis: Ο ρόλος της κουνταλίνι γιόγκα στην εμψύχωση του κοινωνικού θεάτρου” , από την Ειρήνη Δελάκη (Εμψυχώτρια πνευματικού θεάτρου, γιόγκα κουνταλίνι, ιερών κρουστών και ηθοποιός).

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Η εργασία αυτή εξετάζει πώς τεχνικές της Kundalini Yoga αναμειγνύονται με τεχνικές του Θεάτρου των Καταπιεσμένων, με στόχο την προσωπική και κοινωνική μεταμόρφωση….

(Subir)

Comentarios cerrados.