Υποστηρικτές

Αριστοτέλης Γραμματικάκης

actividad_06
img sombra

Ο Αριστοτέλης είναι ο εμπνευστής της αφίσσας μας μέρος της οποίας είναι το έργο του “Birds and branches”
Ο Αριστοτέλης Γραμματικάκης γεννήθηκε το 1976 στο Ηράκλειο της Κρήτης. Φοίτησε στο Art institute of Pittsburgh, στον τομέα Computer animation και Multimedia. To 2001 αποφοίτησε από το τμήμα Ζωγραφικής και γλυπτικής του School of the Museum of Fine Arts του Πανεπιστημίου Tufts στη Βοστόνη. Από το 2000 μελέτησε την Ιαπωνική Τέχνη και Κουλτούρα στο Ινστιτούτο Τεχνών του Kaji Aso. Ως φωτογράφος, εργάστηκε στον ελληνικό τύπο, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 και στο προσωπικό του φωτογραφικό στούντιο στο Ηράκλειο, όπου κυρίως ασχολήθηκε με το καλλιτεχνικό πορτρέτο. Από το 2010 έως και το 2012 έζησε στη Σαγκάη.
www.arigram.gr
(Home)

Peus Nus

Ο Peus Nus: Associació de Danses ´Etniques, ιδρύθηκε το 2013 από την Άννα Μίρα προκειμένου να καλύψει μια ομάδα από λάτρεις χορών από διαφορετικούς πολιτισμούς που μελετούν, μαθαίνουν, δημιουργούν και αναδημιουργούν αραβικούς, ινδικούς και φυλετικούς χορούς και βρίσκονται σε συνεχή διεύρυνση γνώσεων. Δημιουργούμε παραστάσεις για ένα κοινό που ενδιαφέρεται όλο και περισσότερο για αυτήν την καλλιτεχνική πρόταση που συνδυάζει τη γνώση των εξωτικών πολιτισμών, το χορό, την υποκριτική και τη γλώσσα του σώματος.
Ως εκ τούτου, έχουμε αποφασίσει να συνεργαστούμε με το Φεστιβάλ Γιόγκα Κουνταλίνι και Δημιουργικότητας, το οποίο συνδυάζει τις παραστατικές τέχνες και τη γιόγκα, δύο πρακτικές που πραγματικά εμπλουτίζουν τη δουλειά μας ως χορευτές.
Peus Nus

(Home)

Childsrights

actividad_06
img sombra

O Childsrights είναι ένας διεθνής,μη κομματικοποιημένος οργανισμός με έδρα την Ισπανία. Στόχος του είναι να προσφέρει ένα αξιοπρεπές μέλλον στα παιδιά του δρόμου της Ινδίας.
www.childsrights.es

(Home)

 Hatha Yoga Studio

actividad_06
img sombra

Με δεδομένο ότι η Γιόγκα είναι ένα επιστημονικά αποδεδειγμένο σύστημα πρόληψης και αγωγής υγείας, το Hatha Yoga Studio έχει ως στόχο να προβάλει και να κάνει προσιτή τη πρακτική της Γιόγκα, ώστε ο κάθε ενδιαφερόμενος να ωφεληθεί ανεξαρτήτως ηλικίας ή φύλλου.
hathayogastudio.gr

(Home)

Comentarios cerrados.